Recenziile noastre de pe Google

    review rating 5  Very nice place. I was impressed with the location and of course with the result.

    thumb Bogdan-Stefan Cernat
    11/25/2019

    review rating 5  I went there for the first time a few months ago. It was such a surprise to see that such an unimpressive area has such an impressive place! During the 30' appointment, I did not feel at all like I was in a barber shop. Everything there made me feel like I was in a spa. The music is very cool, everything is very clean and not to mention how well mannered the employees are. I highly recommend the experience and can`t wait for my next appointment!

    thumb Bogdan Cernea
    5/16/2019

    review rating 5  Very professional, hospitable, and good prices. Highly recommend.

    thumb Cristian-Teodor Iliescu
    4/16/2019

    review rating 5  Very professional, hospitable, and good prices. Highly recommend.

    thumb Cristian-Teodor Iliescu
    4/16/2019

    review rating 5  Outstanding service, as always!

    thumb Cristian Dan
    3/02/2019

    review rating 5  A professional and quick cut. Very welcoming and concerned about the desired look. English speaking, and low prices.

    thumb Francisco Silva
    2/05/2019

    review rating 5  Cool place to get your hair cut and beard trimmed.

    thumb Ariel Truță
    1/30/2019

    review rating 5  Servicii de cea mai buna calitate. Ionut este foarte atent la detalii, are indemanare si un ochi bine antrenat.

    thumb Sabin Șerban
    10/18/2018

    review rating 5  Ieri am fost a doua oara si a fost pentru prima oara in viata mea cand de abia am asteptat sa merg sa ma tund. Un stylist extrem de profesionist si placut, atmosfera degajata, scaun de spalat cu masaj si pret accesibil. Recomand cu toata caldura

    thumb Paul Ardeleanu
    10/18/2018

Recenziile noastre de pe Facebook

    review rating 0  -_/heis8ebdueheuwuwhehehueuehehdhdjwjshshshehs

    thumb Daniel Son
    11/08/2019

    review rating 0  Am doar lucruri pozitive de spus despre acest salon si despre baietii pe care ii intalnesti aici. Renato este cat se poate de amabil si saritor, Ionut este un profesionist si e de o intelegere si amabilitate rar intalnita, iar pentru cine n-a prins-o pe Iulia.. ghinion. 😉 Recomand cu drag.

    thumb Robert Erdös
    10/16/2019

    review rating 0  Professional services, nice people, great location.

    thumb Eduard Gabriel Sorescu
    9/20/2019

    review rating 0  Very professional, very clean, great music!

    thumb Sergiu Daniluk
    9/10/2019

    review rating 0  Nice location with professional services.

    thumb Alin Gamalan
    8/22/2019

    review rating 0  Pot sa spun cu plăcere că sunt foarte mulțumit de serviciile oferite și astfel și prețul este justificabil. Locația este la max 4 minute de metrou Universitate ieșirea pasajul Intercontinental. Iulia (frizerul la care am fost eu dar și colegul ei) este super sociabila și a înțeles pe deplin cerințele mele. Recomand cu încredere. Un singur lucru ar trebui modificat și anume niste aer mai răcoros, este puțin cald acolo.

    thumb Gersiu Steh
    7/12/2019

    review rating 0  A professional and quick cut. Very welcoming and concerned about the desired look. English speaking, and low prices.

    thumb Francisco Cordeiro Silva
    2/05/2019

    review rating 0  Great haircut, cosy location, great personnel, awesome prices.

    thumb Cristian Mircea Dan
    1/10/2019

    review rating 0  Great service, great location, great pricing. Top !!

    thumb Benjamin Blanc
    12/12/2018