Servicii Frizerie

Alege serviciul sau serviciile de frizerie de care ai nevoie, consultă calendarul nostru și programează-te pentru o experiență masculină. Dacă ai orice nemlămurire sună-ne și te ajutăm cu plăcere.

Tuns păr lung, mediu sau scurt așa cum îți dorești sau îți putem recomanda noi o frizură. Tu alegi!

Pret: 35 RON

Aranjatul bărbii în funcție de forma capului tău are un impact major asupra fizionomiei feței. Din aces motiv, seriviciul de tuns barbă implică mașina de ras, foarfeca, pieptănul și multă îndemânare.

Pret: 30 RON

Barba poate fi o expresie a libertății, dar este, de asemenea, un angajament, pentru că are nevoie de întreținere la fel ca și unghiile, dacă vrei să ai o imagine îngrijită și barba trebuie să aibe un aspect sănătos.

Preț; 15 RON

Tunsul părului capilar la nivelul pielii și tratarea pielii capului cu produse profesionale pentru o igienă perfectă, dar și pentru un aspect deosebit.

Preț; 40 RON

Tratament cu mască pentru înlăturarea punctelor negre și a altor imperfecțiuni de pe pielea feței.

Preț; 30 RON

Îngrijirea sprâncenelor și definirea unei forme în funcție de fizionomia ta are un impact major asupra expresivității. O mână cu experiență face diferența la nivel estetic.

Preț: 25 RON

Spălatul pe păr poate fi mai mult decât un pas normal înainte de a te tunde. Folosind produse profesionale, care se îmbină cu experiența și răbdarea frizerilor noștri, simplul spălat pe cap devine un moment de relaxare pentru tine.

Preț: 10 RON

Fiecare tunsoare, fiecare persoană are nevoie de aranjrea finală a tunsorii, oferindu-i astfel un aspect perfec, unic, având acel ceva ce te reprezintă. U Look Good!

Preț: 10 RON

Vopsește-ți barba fie ea scurtă sau lungă pentru a putea obține un aspect uniform al părului din barbă și un look perfect pentru tine.

Preț: 30 RON

Cu toții trăim într-o societate agitată și avem nevoie de momente de relaxare, în care să ne izolăm pentru puțin timp de stresul cotidian. Un masaj capilar de 7 minute, dedicat exclusiv pentru relaxare, este pauza ta ideală.

Preț: 10 RON

Programează-te online

Consultă calendarul programărilor
și alege cel mai bun moment pentru tine