Servicii Frizerie

Alege serviciul sau serviciile de frizerie de care ai nevoie, consultă calendarul nostru și programează-te pentru o experiență masculină. Dacă ai orice nemlămurire sună-ne și te ajutăm cu plăcere.

Tuns păr lung, mediu sau scurt (styling inclus) așa cum îți dorești sau îți putem recomanda noi o frizură. Tu alegi!

Pret: 43 RON

Aranjatul bărbii în funcție de forma capului tău are un impact major asupra fizionomiei feței. Din aces motiv, seriviciul de tuns barbă implică mașina de ras, foarfeca, pieptănul și multă îndemânare.

Pret: 30 RON

Barba poate fi o expresie a libertății, dar este, de asemenea, un angajament, pentru că are nevoie de întreținere la fel ca și unghiile, dacă vrei să ai o imagine îngrijită și barba trebuie să aibe un aspect sănătos.

Preț; 15 RON

Tunsul părului capilar la nivelul pielii și tratarea pielii capului cu produse profesionale pentru o igienă perfectă, si msaj capilar pentru un aspect deosebit.

Preț; 48 RON

Tratament cu mască pentru înlăturarea punctelor negre și a altor imperfecțiuni de pe pielea feței.

Preț; 30 RON

Îngrijirea sprâncenelor și definirea unei forme în funcție de fizionomia ta are un impact major asupra expresivității. O mână cu experiență face diferența la nivel estetic.

Preț: 25 RON

Spălatul pe păr poate fi mai mult decât un pas normal înainte de a te tunde. Folosind produse profesionale, care se îmbină cu experiența și răbdarea frizerilor noștri, simplul spălat pe cap devine un moment de relaxare pentru tine.

Preț: 10 RON

Cu toții trăim într-o societate agitată și avem nevoie de momente de relaxare, în care să ne izolăm pentru puțin timp de stresul cotidian. Un masaj capilar de 7 minute, dedicat exclusiv pentru relaxare, este pauza ta ideală.

Preț: 10 RON

Fiecare tunsoare, fiecare persoană are nevoie de aranjrea finală a tunsorii, oferindu-i astfel un aspect perfec, unic, având acel ceva ce te reprezintă. U Look Good!

Preț: 10 RON

Vopsește-ți barba fie ea scurtă sau lungă pentru a putea obține un aspect uniform al părului din barbă și un look perfect pentru tine.

Preț: 30 RON

Produse profesionale pentru barbati

POMADA C.O.M. DELUXE

80 RON

POMADA C.O.M. STRONG

80 RON

POMADA C.O.M. MATT

80 RON

CEARA POINT HYPER

80 RON

CEARA POINT HAIR POMADE

80 RON

CEARA POINT HARD

80 RON

CEARA POINT MODELLING

80 RON

GEL POINT STRONG

80 RON

GEL POINT EXTREME

80 RON

DA DUDE WAX

150 RON

BALSAM SKIN POINT

70 RON

ULEI GROOMING POINT

80 RON

APRES MIEUX POINT

100 RON

PULVERIZATOR POINT

40 RON

SHAMPOO H&B POINT

90 RON

BALM WAX POINT

85 RON

PERIE BIG POINT

100 RON

PERIE SMALL POINT

90 RON

Programează-te online

Consultă calendarul programărilor
și alege cel mai bun moment pentru tine